Pizza

Pizza workshop met traditionele pizzaoven.

In Italiaanse sferen actief bezig zijn in de keuken van de Hoefslag. Onder begeleiding van de pizza bakker ga je zelf de pizzabodems bereiden, je eigen topping samenstellen en  vervolgens de pizza bakken in onze traditionele met hout gestookte pizzaoven.

 

U begint de avond met een ambachtelijk Toscaanse tomatensoep, die door de chef-kok bereid is. De soep wordt geserveerd met vers afgebakken broden. Ondertussen wordt de pizzaoven op temperatuur gebracht .

Na het voorgerecht krijgt u uitleg van de pizzabakker en kunt u aan de slag met het uitrollen van de pizzabodem. Wanneer de pizza belegt is met de door u samengestelde topping kan hij de oven in. Binnen een paar minuten bakt u deze heerlijk goud bruin. Smullen maar!

U kunt meerdere pizza’s per persoon bakken! Ingrediënten zijn in overvloed aanwezig.

Standaard pizza workshop € 17,50

  • Toscaanse tomatensoep
  • Pizzakaas, mozzarella en cheddarkaas
  • Tomatensaus, pizza kruiden en bloem
  • Uien, champignons, olijven, ananas en paprika
  • Salami, kipreepjes, ham
  • Tonijn

Populaire pizza workshop € 20,00

  • Toscaanse tomatensoep
  • Pizzakaas, mozzarella en cheddarkaas
  • Tomatensaus, pizza kruiden, pesto en bloem
  • Uien, champignons, olijven, ananas, rucola, cherry tomaatjes en paprika
  • Salami, kipreepjes, ham en spinata romana
  • Tonijn en gerookte zalm

Luxe pizza workshop € 22,50

  • Toscaanse tomatensoep
  • Pizzakaas, mozzarella, gorgonzola en cheddarkaas
  • Tomatensaus, pizza kruiden, pesto en bloem
  • Uien, champignons, olijven, ananas, rucola, cherry tomaatjes, kappertjes en paprika
  • Salami, kipreepjes, ham, spinata romana, shoarma, coppa di parma
  • Tonijn, gerookte zalm en gamba’s

Arrangementen zijn uit te breiden met een nagerechten buffet.